Taruhan Lenovo A7000

Telefon pintar pertama dilengkapi teknologi audio Dolby Atmos
01 Jun 2015 1:56 PM
MODEL menunjukkan telefon pintar baharu jenama Lenovo A7000.
Pastinya tidak menyangka di samping merehatkan badan ketika masa terluang anda boleh menikmati pengalaman sama seperti menonton di panggung wayang walaupun sambil berbaring di rumah.
Tanpa memerlukan anda menonton video atau filem melalui komputer, kini dengan model telefon bimbit terbaharu Lenovo A7000, telefon pintar pertama di dunia yang menampilkan teknologi audio Dolby Atmos.
Pengurus Jualan Lenovo Malaysia Foo Mun Yee berkata, syarikat pengeluar telefon bimbit itu mendengar keperluan pengguna yang inginkan gajet dilengkapi sistem audio terbaik untuk mendengar muzik dan menonton video.
Ekoran itu, gajet terbaharu itu dilengkapi dengan teknologi audio memenuhi keperluan mereka yang bergantung kepada telefon untuk menikmati muzik, video atau permainan.
“A7000 direka khas bagi memenuhi kehendak pelanggan yang gemar hiburan. “Malah kolaborasi dengan Dolby menjanjikan pengalaman memuaskan kepada penggunanya.
“Ia beroperasi atas platform Android 5.0 diperkasa oleh pemproses MediaTek True8Core yang menyokong rangkaian 4G LTE untuk memastikan pengendalian suara dan data secara pantas,” katanya pada majlis pelancarannya di ibu negara baru-baru ini.
Dalam pada itu, beliau memberitahu, Lenovo Malaysia menjalinkan kerjasama dengan Lazada Group untuk menjual telefon terbabit secara dalam talian.
Spesifikasi
Prosesor: MediaTek MT6752m 1.5GHz True8Core
Paparan: 5.5 inci
Memori: 2 GB
Audio: Pembesar suara Dolby Atmos
Size: 152.6 X 76.2 X 7.9mm
Berat: 140 gram
Bateri: 2900mAh
Harga: RM699
Warna: Hitam dan putih
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s