Kamara bakal hidupkan semula jentera serangan JDT

JUMAAT, 3 APRIL 2015 @ 6:33 PM

KAMARA pada majlis memperkenalkan pemain import JDT di Stadium Larkin. – Foto Zulkarnain Ahmad Tajuddin

JOHOR BAHRU: Penyerang import baharu, Alhaji Kamara dari Sierra Leone bakal menghidupkan kembali jentera serangan pasukan Liga Super, Johor Darul Ta’zim (JDT) pada saingan Liga Malaysia musim ini.
Pemain yang akan berusia 21 tahun pada 16 April ini dipinjamkan daripada kelab Sweden, IFK Norrkoping dengan pilihan untuk dibeli oleh pasukan Harimau Selatan itu bagi melengkapkan baki saingan liga musim ini.
Kamara dijangka digandingkan dengan seorang lagi pemain import baharu, Patricio Rodriquez dari Argentina dalam mengisi posisi penyerang, selepas pemergian dua pemain import, Luciano Figueroa dan Jorge Pereyra Diaz.
Presiden Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim berkata baginda mengikuti aksi Kamara selama beberapa bulan sebelum memikat pemain itu.
“Berdasarkan statistik, kami suka dengan apa yang diperhatikan. Pemain ini muda dan mempunyai keazaman tinggi untuk mencapai sesuatu dan itu yang diperlukan oleh kelab,” katanya kepada pemberita semasa memperkenalkan pemain itu di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin, di sini hari ini.
“Kami memerlukan lebih suntikan berbisa di barisan depan dan kami fikir adalah penting untuk mempunyai pemain dengan bentuk fizikal dan ketinggian 1.80 mter sepertinya.
“Dia mempunyai impian dan sebab itu kami mendapatkannya untuk JDT,” katanya.
Mengenai masa depan pemain itu, Tunku Ismail berkata mereka bersedia mengikat pemain itu jika persembahannya baik serta pemain itu gembira tinggal di sini.
Dalam pada itu, Kamara, yang tiba di sini semalam, berkata beliau menyertai JDT selepas tertarik dengan kemudahan dan kualiti pasukan itu,.
Biarpun atas dasar pinjaman, saya bersedia berusaha dengan gigih dan menyumbang kepada kejayaan JDT, katanya. – BERNAMA
Advertisements

One thought on “Kamara bakal hidupkan semula jentera serangan JDT

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI….Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI….Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s